SELFTEMBER

Tja, own your life, love yourself, stand your ground… dat roep ik echt supergraag en veel en vaak en ondertussen dacht ik: ‘Hé T, doe jij dat eigenlijk zelf wel to the max?’ En ja, er zijn al heel veel stappen gezet de afgelopen jaren, dichter naar mezelf en het leven wat ik wil leiden, maar op sommige vlakken blijf ik me maar geremd voelen, bang om door te knallen, vandaar dat september voor mij SELFTEMBER wordt! Een ‘projectje’ helpt me altijd om te focussen haha, that’s me..

Wat ga ik doen?

Een maand lang heel erg mezelf zijn, oftewel zijn wie ik bén. Dankzij heel diepgravend onderzoek* weet ik dat ik – en jíj ook! – liefde, waarheid, vrijheid en schoonheid bén (dat staat dus niet ‘zomaar’ onder mijn logo hierboven 😉 

 

‘Jezélf zijn is liefdevol, authentiek, vrij en prachtig zijn!’

 

En dus?

.. ga ik me de komende maand superbewust zijn van alles wat ik denk, doe, voel en wil én me daar continu bij afvragen:

  • Is dit liefdevol? Voor (1) mij en dus voor (2) de ander? Maakt mijn hart hier een sprongetje van?
  • Is dit authentiek? Voel ik me hierdoor wáár en creërend i.p.v. reagerend en acterend? Voed dit mijn ziel?
  • Is dit vrijheid? Krijg ik hier een vrij/relaxed hoofd van of vooral zorgen en stress?
  • Is dit schoonheid? Wordt mijn lijf/omgeving/wereld hier mooier/gezonder van?

Ja? Doen!
Nee? Niet meer/anders doen!

Met gezonde spanning, maar vooral heel veel zin stap ik in dit bijzondere ‘onderzoek’ en avontuur onderweg naar mezélf!
Benieuwd wat er zoal gebeurt? Check mijn Youtube-kanaal.. zie onderaan pagina!

 

* Leg ik nog wel een keer uit… Kan je niet wachten, geef een gil 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *