FAQ

waarom is dit zo’n vreemde webshop?

Stel, je hebt een droom/plan/idee, maar niet (direct) de benodigde middelen om het ‘zoals het hoort’ uit te voeren. Wat doe je dan? Laat je het plan varen (tot je de middelen, connecties, euri’s, kennis wel hebt)? Óf ga je roeien met de riemen die je hebt?
Dat laatste heb ik dus gedaan… #startbeforeyouareready

Daarbij komt dat ik een lichte allergie heb voor grote-mensen-dingen, zoals daar zijn: regels, voorwaarden, zakelijke accounts, SSL-certificaten, keurmerken en wetgevingen die met het hebben van een ‘echte’ webshop gepaard gaan. Dat ligt waarschijnlijk aan mij, ik snap vaak niet waarom dingen zo ingewikkeld moeten zijn, maar heeft me dus mede doen besluiten het op deze manier te doen.

En ik wilde gewoon beginnen, jou blij kunnen maken met de dingen die ik maak. Vandaar dat dit misschien een ‘andere’ webshop is dan je gewend bent, zonder winkelwagentje, iDeal en Paypal. Maakt dat het vreemd?  Zou kunnen…  Ik weet echter zeker dat alles wat ik heb gemaakt en hier te koop is, werkelijk supermooi is, van binnen én van buiten. Net als jij trouwens!

waarom is het bestel-procedé zo omslachtig?

Nou, dat heeft met bovenstaande te maken. Toegegeven, het lijkt hier misschien een beetje op Marktplaats, maar het werkt evenzogoed, toch? Misschien kost het je íets meer moeite, maar als je iets echt graag wilt… take the effort! (dat geldt voor álles in je leven by the way;-))

kan je het niet gewoon een keer ‘normaal’ doen, thea?

Cool dat je dat vraagt, die vraag heb ik namelijk al zó vaak gehoord in mijn leven.. en geloof me, ik heb me dat zelf ook veelvuldig afgevraagd. ‘Waarom kan ik niet gewoon normaal doen, net zo zijn als de rest..?’ Anderzijds, wat is normaal? Misschien ook maar gewoon het gemiddelde van alle afwijkingen. En voor mij is dit normaal; hoe ik schrijf, hoe ik denk, hoe mijn webshop en happenings in elkaar zitten. En sinds voor t eerst in hele lange tijd ben ik daar helemaal oké mee. En ook met het eventuele feit dat jij er anders over denkt.

zijn dit echt de meest gestelde vragen?

Nou, eerlijk gezegd zijn het vooral de vragen die ik mezelf het meest heb gesteld 😉